Recension av Craze | Resultat

Här kan du lämna in din recension av Craze från Driven Sports samt läsa andra användares recensioner. I din recension så berätta kortfattat vilken effekt du upplevde av Craze, vilken smak du testade och hur du upplevde den, samt hur Craze står sig jämfört med andra PWOs. Vad fick du för resultat av Craze?

Vänligen notera att majoriteten av de användare som gett dåliga betyg nedan antagligen testat en förfalskad variant av Craze som spridits på den europeiska marknaden. För att vara säker på att du får en legitim Craze så köp från stora kända säljare som Svenskt Kosttillskott.

Skicka in din recension av Craze


Submit your review
* Required Field

Driven Sports Craze SKU UPC Model

Förbannat bra! Energin höll i sig grymt bra under passet och flera timmar efteråt :) Helt klart bästa PWO:n jag prövat i alla fall...!

Sep 15, 2012 by Anonymous
Namn: Anna • 
Ålder: 25 

Förbannat bra! Energin höll i sig grymt bra under passet och flera timmar efteråt :) Helt klart bästa PWO:n jag prövat i alla fall...!


Somnade 30 min efter första intaget, hmm skumt.

Sep 13, 2012 by Anonymous
Namn: Job • 
Ålder: 37 

Somnade 30 min efter första intaget, hmm skumt.


Första gången jag körde detta så tog jag 2.5 skopa. Har kört på Crack förut, innan det vart förbjudet och då tog jag tre skopor. Hur som hels

Sep 12, 2012 by Anonymous
Namn: Anonym • 
Ålder: 24 

Första gången jag körde detta så tog jag 2.5 skopa. Har kört på Crack förut, innan det vart förbjudet och då tog jag tre skopor. Hur som helst, kände hur jag inte kunde sitta still efter 35min. Gick ner till gymmet och gjorde ett sjukt bra gympass, när jag nästan var klar började jag känna som en nojja, fick världens ångest, och vart tvungen att lägga mig ner och bara försöka varva ner. Detta höll i sig väldigt länge in på natten, kunde inte sova. Struntade därför i produkten ett par veckor och testade igen, men med en mindre dos (en skopa) detta kändes riktigt bra och allt fungerar perfekt nu. Det som känns lite lustigt är ju att man får en grymt hög puls och man kan ju fråga sig hur bra det här är för hjärtat egentligen.
En liten notering bara, är det bara jag som får en "pansar pung", och att kuken drar ihop sig när man har ätit utav detta? haha


Provade Craze för första gången för ungefär en månad sen och jag måste medge att jag är mäkta imponerad! Har styrketränat aktivt i ungefär

Sep 10, 2012 by Anonymous
Namn: Max • 
Ålder: 19 

Provade Craze för första gången för ungefär en månad sen och jag måste medge att jag är mäkta imponerad! Har styrketränat aktivt i ungefär ett års tid nu och det var länge sedan jag varit med om ett så intensivt träningspass som efter en skopa Craze. Fokusen är på topp, motivationen likaså och under första träningspasset spräckte jag alla(!) mina PR för den dagens övningar. Har tidigare provat andra PWO's som t.ex. Syntrax' Swole, men inget har än så länge kunnat mäta sig med känslan man får av Craze. Produkten hade fått 5/5 om det inte vore för att den ganska drastiskt sänker aptiten de efterföljande 2-4 timmarna, vilket kan vara lite jobbigt när man försöker få i sig dagens kcal. Har ännu inte hunnit fått i mig en hel burk men jag kan lova att jag köper fler så fort denna tagit slut!


Är Lvg cyklist och blev sugen att testa något prestaionshöjande. Läste mkt positivt om Craze och skaffade en burk. Efter första testen måste jag

Sep 04, 2012 by Anonymous
Namn: Yougi • 
Ålder: 47 

Är Lvg cyklist och blev sugen att testa något prestaionshöjande. Läste mkt positivt om Craze och skaffade en burk. Efter första testen måste jag säga. Fantastiskt. 1 skopa. Körde pers bästa i snitt hast och hade mycket kraft i uppförsbackarna. Så mycket så jag känner av det i ena knäet idag. Smaken Barry lemonade är god och inga problem att inta det. Sov dock dåligt i natt trots att det gått 6 timmar.


Asså.. första beställning kan jag hålla med om "vilken dunder honung".. men nu andra burken var inte alls samma, haft uppehåll i mellan.. men den

Aug 31, 2012 by Anonymous
Namn: Lella • 
Ålder: 22 

Asså.. första beställning kan jag hålla med om "vilken dunder honung".. men nu andra burken var inte alls samma, haft uppehåll i mellan.. men denna andra burken suger fan balle ... lurendrejri?


Hoppsan Kerstin vilken dunderhonung!!Har aldrig känt mig så motiverad, uthållig och stark!!!Har precis kommit hem efter ett väldigt effektivt

Aug 12, 2012 by Anonymous
Namn: Fru Simonsson • 
Ålder: 41 

Hoppsan Kerstin vilken dunderhonung!!
Har aldrig känt mig så motiverad, uthållig och stark!!!
Har precis kommit hem efter ett väldigt effektivt pass och känner både i huvudet och kroppen att jag skulle vilja köra flera till!!
Tog en dryg skopa och skall prova med två i morgon. Borde kanske nöja mig med det krutet jag fick i dag, men går det att få ut ännu mer så måste jag prova!! Sån e jag! =))


Riktigt bra, smakar skit men styrkan o drivet man får är helt otroligt.Efter 45 min kommer det, kanske lite olika beroende på kroppsstorlek...A

Jul 19, 2012 by Anonymous
Namn: Mattias • 
Ålder: 35 

Riktigt bra, smakar skit men styrkan o drivet man får är helt otroligt.
Efter 45 min kommer det, kanske lite olika beroende på kroppsstorlek...
Absolut inget att ta på kvällen, det tar ca 4 tim innan man kan coola ner helt o hållet.
Som tidigare, säkert olika beroende på hur tränad o stor man är... 1, 5 skopa så är man på G


Testa inte den här produkten om du vill leva ett normalt liv! Efter att ha provat den fyra gånger kan jag säga att man får en känsla efter träni

Jul 15, 2012 by Anonymous
Namn: Kent Haddad • 
Ålder: 27 

Testa inte den här produkten om du vill leva ett normalt liv! Efter att ha provat den fyra gånger kan jag säga att man får en känsla efter träningen utav hopplöshet, hjärtklappningar och depresion. I skrivande stund kan jag beskriva en känsla jag har av att jag kommer kollapsa eller få en hjärtinfarkt. Håll er borta från den här produkten om ni värnar om er hälsa.


Bra produkt men fyfan för en vidrig smak, fruktansvärd smak. :'(

Jul 11, 2012 by Anonymous
Namn: Johan Henriksson • 
Ålder: 25 

Bra produkt men fyfan för en vidrig smak, fruktansvärd smak. :'(


3.9 5.0 35 35 Bästa jag nånsin testat! Har läst att nån testat att ta craze o sedan testat sig för narkotika men att det INTE gett utslag! Craze
Page:
1234
Craze är ett skyddat varumärke som ägs av Driven Sports
Copyright © 2018 craze.nu | Om | Kontakt | Villkor | Sekretess| Driven Sports