Recension av Craze | Resultat

Här kan du lämna in din recension av Craze från Driven Sports samt läsa andra användares recensioner. I din recension så berätta kortfattat vilken effekt du upplevde av Craze, vilken smak du testade och hur du upplevde den, samt hur Craze står sig jämfört med andra PWOs. Vad fick du för resultat av Craze?

Vänligen notera att majoriteten av de användare som gett dåliga betyg nedan antagligen testat en förfalskad variant av Craze som spridits på den europeiska marknaden. För att vara säker på att du får en legitim Craze så köp från stora kända säljare som Svenskt Kosttillskott.

Skicka in din recension av Craze


Submit your review
* Required Field

Driven Sports Craze SKU UPC Model

Har testat craze 2 gånger nu och senaste gången igår runt 17.00 har inte kunnat sova 1 minut denna natten och förra gången hade jag väldigt svå

Dec 03, 2012 by Anonymous
Namn: Adam • 
Ålder: 18 

Har testat craze 2 gånger nu och senaste gången igår runt 17.00 har inte kunnat sova 1 minut denna natten och förra gången hade jag väldigt svårt att somna , 2-3 timmar liggandes innan jag somnade.
Craze funkade bra för mig under träning men vad spelar det för roll om jag inte får någon sömn efter.


Har testat den nu för tredje gången. första gången upplevde jag inget alls. förmodligen för att jag tog den för tätt inpå passet. Andra gång

Nov 22, 2012 by Anonymous
Namn: Calle • 
Ålder: 24 

Har testat den nu för tredje gången. första gången upplevde jag inget alls. förmodligen för att jag tog den för tätt inpå passet. Andra gången var häromdagen 1.5 skoppa. precis som många skriver så körde jag kanske ett av dom bästa passen på länge, körde säkert 3-4 övningar mer per muskelgrupp än jag brukar, kroppen var ju helt slut efter detta men drivet fanns kvar.
Idag körde jag även dock utan att märka någon jätte effekt. (återigen så tog jag förmodligen det för nära inpå träningen)

Nackdelen jag märkt är att jag blir illamående efter några timmar, magen vänder och vrider på sig, Förmodat pga doseringen. Skall testa detta igen, med en halv skopa och se hur det blir!

Men precis som andra säger, substanser som är nära besläktade med amfetamin gör mig lite nervös också..


Intog 1 skopa ungefär 35 minuter innan passet. Upplevde en viss eufori på vägen till gymet. Under passets första hälft upplevde jag ingen effekt

Oct 20, 2012 by Anonymous
Namn: Leonard C • 
Ålder: 28 

Intog 1 skopa ungefär 35 minuter innan passet. Upplevde en viss eufori på vägen till gymet. Under passets första hälft upplevde jag ingen effekt fören jag insåg att jag helt tappat räkningen på hur många olika övningar jag kört. Stannade upp och konstaterade 11 olika bröstövningar och 7 triceps. Upplevde att jag kunde fortsätta i en timme till men kroppen var fullständigt urlakad.
Hade ingen större aptit när jag kom hem men inte värre än att jag fick i mig en shake och ett rejält mål mat. Definitivt en potent PWO som bör respekteras.


Kritiserade detta förut.Jag gav det en till chans och det fungerade något betydligt mycket bättre. Orkade tyngre vikter, både fler reps och sets

Oct 12, 2012 by Anonymous
Namn: Joel • 
Ålder: 21 

Kritiserade detta förut.
Jag gav det en till chans och det fungerade något betydligt mycket bättre. Orkade tyngre vikter, både fler reps och sets.
Lite svårt o sova om du tränar på kvällar bara.


Testade en 3/4 skopa igår.. Och det var det absolut grymmaste underbaraste gympass jag haft! Vilken energi, fokus, uthållighet och styrka!! Slog pr

Oct 10, 2012 by Anonymous
Namn: Ida • 
Ålder: 26 

Testade en 3/4 skopa igår.. Och det var det absolut grymmaste underbaraste gympass jag haft! Vilken energi, fokus, uthållighet och styrka!! Slog pr i en hel del.. Och kroppen skrek efter mer träning! Det sista jag ville var att lämna gymmet.. När jag kom hem glömde jag först av att ta min gainer, inte hungrig alls, jag som vanligtvis skulle kunna äta en hel ko efter träningen! Tänkte vila lite som vanligt efter passet, men nej då.. Ingen ro i kroppen, stressade runt (kunde inte vara still), sprang runt hemma som en galning och plockade och fixade massa.. Fick tunnelseende. Jag som vanligtvis är lugn och och löser konflikter utan att höja rösten kände mig galen och hatiskt (stackars min kille som kom hem en halvtimme försent mot vad han sagt, han fick verkligen höra!) hade svårt att somna för jag bara muckade var irriterad och rastlös och hade ångest.. Jag känner det som om jag fuskat på gymmet..


Gjorde mitt första prov förut ca 1 timme innan gymmet, och jag kände mig bara konstig, svag och kändes som jag skulle nästintill svimma. Men ska

Oct 09, 2012 by Anonymous
Namn: Joel • 
Ålder: 21 

Gjorde mitt första prov förut ca 1 timme innan gymmet, och jag kände mig bara konstig, svag och kändes som jag skulle nästintill svimma. Men ska ge det en ny chans imorgon.


Tog min första idag, grymt bra pump, dock segt innan det gick igång. Men när de väl kickade in HOLY SHIT!

Oct 05, 2012 by Anonymous
Namn: Anton • 
Ålder: 18 

Tog min första idag, grymt bra pump, dock segt innan det gick igång. Men när de väl kickade in HOLY SHIT!


Gör en hel omvändning idag. Gav skiten en chans till men denna gång tog jag dubbel dos och jag vet inte om det var Craze eller vad det var men jag

Sep 28, 2012 by Anonymous
Namn: JanneH • 
Ålder: 41 

Gör en hel omvändning idag. Gav skiten en chans till men denna gång tog jag dubbel dos och jag vet inte om det var Craze eller vad det var men jag bara fullkomligt mosade vikterna och kände mig hur stark som helst. I o m att jag väger över 100 kg så kanske jag behöver en större dos?

Eller så va placebo effekten en dag försenad ;-)


Använt tre burkar nu, tar i snitt 2.5 - 4 skopor per pass, man orkar så otroligt mycket mer och man vill liksom inte träna ens utan känns det som.

Sep 28, 2012 by Anonymous
Namn: Robin • 
Ålder: 29 

Använt tre burkar nu, tar i snitt 2.5 - 4 skopor per pass, man orkar så otroligt mycket mer och man vill liksom inte träna ens utan känns det som.

Dessutom blir man så fokuserad och man tänker bara "träna,träna,träna"
Har gått från soffpotatis till att träna 5-6 ibland 7 pass i veckan , tack så mycket Craze =)


Kanske en av de mest verkningslösa produkter jag provat! Man skryter om att man inte krashar efteråt (som man gör med Jacked3D) men det är ju inte

Sep 27, 2012 by Anonymous
Namn: JanneH • 
Ålder: 41 

Kanske en av de mest verkningslösa produkter jag provat! Man skryter om att man inte krashar efteråt (som man gör med Jacked3D) men det är ju inte så svårt att undvika då produkten i sig inte ens gav en placebo effekt. Skulle lika gärna kunna hälla ner en tesked mjöl i lite vatten.


3.9 5.0 35 35 Bästa jag nånsin testat! Har läst att nån testat att ta craze o sedan testat sig för narkotika men att det INTE gett utslag! Craze
Page:
1234
Craze är ett skyddat varumärke som ägs av Driven Sports
Copyright © 2018 craze.nu | Om | Kontakt | Villkor | Sekretess| Driven Sports