Recension av Craze | Resultat

Här kan du lämna in din recension av Craze från Driven Sports samt läsa andra användares recensioner. I din recension så berätta kortfattat vilken effekt du upplevde av Craze, vilken smak du testade och hur du upplevde den, samt hur Craze står sig jämfört med andra PWOs. Vad fick du för resultat av Craze?

Vänligen notera att majoriteten av de användare som gett dåliga betyg nedan antagligen testat en förfalskad variant av Craze som spridits på den europeiska marknaden. För att vara säker på att du får en legitim Craze så köp från stora kända säljare som Svenskt Kosttillskott.

Skicka in din recension av Craze


Submit your review
* Required Field

Driven Sports Craze SKU UPC Model

Bästa jag nånsin testat! Har läst att nån testat att ta craze o sedan testat sig för narkotika men att det INTE gett utslag!

Sep 12, 2013 by Anonymous
Namn: Jacob • 
Ålder: 41 

Bästa jag nånsin testat!

Har läst att nån testat att ta craze o sedan testat sig för narkotika men att det INTE gett utslag!


bland det grymmaste jag testat på marknaden har fortfarande svårt att förstå hur bra det verkligen är!

Aug 01, 2013 by Anonymous
Namn: Patrik Andersson • 
Ålder: 24 

bland det grymmaste jag testat på marknaden har fortfarande svårt att förstå hur bra det verkligen är!


Köpte craze till min pojkvän för någon vecka sedan. Provade häromdagen några klunkar innan gymmet = inte full dos, och vilken skillnad! Fick nya

Jun 10, 2013 by Anonymous
Namn: Nike • 
Ålder: 21 

Köpte craze till min pojkvän för någon vecka sedan. Provade häromdagen några klunkar innan gymmet = inte full dos, och vilken skillnad! Fick nya "personbästa" på alla maskiner jag körde och hade full ork i över två timmar.

Enda negativa är att man lätt kan bli besviken när man inte tar det pga att man tappar orken fortare. Dock riktigt riktigt bra produkt!


Har tränat sen 80-talet men aldrig testat något som Craze. Absurt bra produkt. Känner mig ung och motivaterad igen.

Jun 09, 2013 by Anonymous
Namn: Sten • 
Ålder: 38 

Har tränat sen 80-talet men aldrig testat något som Craze. Absurt bra produkt. Känner mig ung och motivaterad igen.


Grym effekt på träningen, både under och efteråt. Minus är smaken som är väldigt söt. Lite mycket sötningsmedel för min smak, men det är in

May 19, 2013 by Anonymous
Namn: Fredrik Eskilson • 
Ålder: 24 

Grym effekt på träningen, både under och efteråt. Minus är smaken som är väldigt söt. Lite mycket sötningsmedel för min smak, men det är inte tillräckligt för att omdömet blir annat än 5/5 :)


synd att denna produkt förmodligen kommer försvinna för att fotbolls pojkar tar den.. vilket är ett mysterium varför då de inte behöver den..

Apr 12, 2013 by Anonymous
Namn: Jocke • 
Ålder: 19 

synd att denna produkt förmodligen kommer försvinna för att fotbolls pojkar tar den.. vilket är ett mysterium varför då de inte behöver den..
men man får väll hoppas den klarar sig


Reward This is.Drummeldar.This is good.But still not.

Apr 10, 2013 by Anonymous
Namn: Dennis • 
Ålder: 18 

Reward This is.
Drummeldar.
This is good.
But still not.


Otroligt, däremot kan man absolut inte sova alls om man tar den efter 19:00.

Jan 25, 2013 by Anonymous
Namn: Isaac • 
Ålder: 18 

Otroligt, däremot kan man absolut inte sova alls om man tar den efter 19:00.


Första gången jag provade Craze hade jag inte speciellt höga förväntningar då jag tidigare provat jack3d, dubbel dos och inte märkt någonting.

Jan 09, 2013 by Anonymous
Namn: Amelie • 
Ålder: 20 

Första gången jag provade Craze hade jag inte speciellt höga förväntningar då jag tidigare provat jack3d, dubbel dos och inte märkt någonting. Jag började med en skopa Craze och drog mig till gymmet efter ca 45 minuter. Det som slog mig mest var inte att jag blev speedad och motiverad till att träna, utan att när jag väl börjat träna ville jag inte gå hem. Det hela slutade med ett pass på 2,5 timme med både styrka och kondition inblandat. Allt var så roligt och jag ignorerade totalt alla andra som befann sig på gymmet. Fortsatte sedan med att jag knappt kunde sova på natten (gjorde misstaget att dricka den efter kl 17.30) men när jag väl somnat så drömde jag om träning. Nu några veckor senare är den standard de dagarna då jag känner att jag ska träna tungt, köra ben eller maxa i ex. marklyft. Har inte haft ett dåligt pass med Craze. Det enda dåliga är nog egentligen att den inte smakar så särskilt gott, men den värsta smaken tar lite lightsaft bort. Annars är den kort och gott den enda PWO under de senaste åren som jag faktiskt reagerat på och känt att: "Fan, detta fungerar ju!"


Körde med Craze förra månaden. Helt klart den mest potenta PWO'n jag kört. Man vill inte gå frå gymmet och person bästa'n på craze (iaf i bör

Dec 03, 2012 by Anonymous
Namn: Ante • 
Ålder: 26 

Körde med Craze förra månaden. Helt klart den mest potenta PWO'n jag kört. Man vill inte gå frå gymmet och person bästa'n på craze (iaf i början) är ju typ standard bland alla jag vet som testat, så även för mig.

Euforisk på vägen till gymmet, i himmelriket under träningen och helt slutkörd efreråt. Den gör exakt vad den säger att den ska göra.

Första veckan så kände jag mig bara jävligt avtänd efter passen. Lätt irriterad och bara "off". Men det försvann efter några gångers bruk.

Jag gav den 5 i betyg för att den är så grymt stark och ger en ORDENTLIG kick i träningen. Men, jag föredrar en PWO som inte gör dig SÅ jävla hype'ad. Den är helt enkelt lite för stark för min smak. Klart som fan att den är värd varenda krona, men det finns det andra PWO's imo som också är som inte gör än lika maxad. Saknar argininet (som ger mig hyfsad pump) i Craze, finns andra PWO's som är "bättre" för att dom ger dig ork, pigghet och pumpen på ett sätt som är mer lagom än Craze.

Men till alla som inte testat så är det ju ett måste, att testa den iaf. För den håller verkligen vad den lovar.


3.9 5.0 35 35 Bästa jag nånsin testat! Har läst att nån testat att ta craze o sedan testat sig för narkotika men att det INTE gett utslag! Craze
Page:
1234
Craze är ett skyddat varumärke som ägs av Driven Sports
Copyright © 2017 craze.nu | Om | Kontakt | Villkor | Sekretess| Driven Sports